søndag 11. desember 2016

Influensa baby

De aller fleste barn får influensa i løpet av sine første leveår. Når sykdommen har brutt ut er det kun lindring og ro som hjelper. Hos små barn er også halsbetennelse og øreinfeksjoner vanlig, og influensa forekommer også.

Influensaviruset kan spre seg til lungene og gi lungebetennelse, . Hei, Vi har en liten gutt på uker og barnehage barn som er kjempe forkjølet. Jeg er bekymret for om de kan smitte han lille. Er det slik at spedbarn er så og si immune mot influensa o.

Influensa med baby uker - Småtroll 0-år1. Influensa H1Ni hus og hun skal egentlig ha. Vanlige infeksjoner hos spedbarn - Sinnetshelse. BufretLignendeSelv når resten av familien ligger til sengs på grunn av influensa, kan spedbarnet være friskt og raskt. Det er når barnet er blitt seks måneder, at det er mest utsatt . Influensa er en betennelse i luftveiene forårsaket av influensa-virus.


Vinterhalvåret byr på forkjølelser for de fleste av oss, og for noen vil vinteren også by på influensa. Plagene kan være like, men det er noen forskjeller på de to . Det jeg lurer på er: er det farlig for en mnd gammel baby å ha nesten i feber? Influensa er en årlig tilbakevendende infeksjonssykdom som rammer svært mange barn og voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg