torsdag 29. desember 2016

Svie og kløe i underlivet

Er ei jente på år, og som har kløe og svie i underlivet, spesielt i skjedeåpningen, men huden er litt betent og øm i hele skrittet. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden. Svie, kløe og irritasjon i underlivet er fryktelig plagsomt.

Noen ganger er årsaken en soppinfeksjon, mens andre ganger kommer kløen av forstyrrelser i skjedens . En soppinfeksjon i underlivet er noe de fleste kvinner opplever én eller. I tillegg til kløe, er det mange som opplever at det brenner og svir i det . Smerter, svie, kløe og dårlig lukt er underlivsplager du skal gå til legen med.

Sannsynligvis er det underlivssopp eller løpske bakterier, men det . Hele av norske kvinner har opplevd underlivsplager som utflo kløe og svie. I rundt halvparten av tilfellene er det ikke sopp, men derimot bakteriell . De siste dagene har jeg vært ekstremt plaget med svie og kløe i underlivet. Det er utrolig ubehagelig og vondt og jeg vånker flere ganger om natten av dette. Opplever du at det klør og svir i underlivet? Da kan det være du har fått en soppinfeksjon.


Mange ulike årsaker kan ligge til grunn for sopp, blant annet varme og . De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet.

Vanlige symptomer er svie, kløe og en luktfri utflod. Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Hvorfor klør det i underlivet og hva kan du gjøre for å hjelpe på kløen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg