tirsdag 6. desember 2016

Røde prikker i ansiktet barn

Barnet kan smitte andre så lenge utslettet er aktivt (før skorpedannelse), normalt i 5-7. Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små kviser.

Brennkopper kommer oftest i ansikt, hodebunn og på hender. Utslett i ansiktet hos barn dreier seg ofte om infeksjonssykdommer. Svært mange hudsykdommer kan også ramme huden i ansiktet . Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen.

Det er flere årsaker som kan gi akutt eller kronisk utslett i ansiktet hos barn. Gianotti-Crosti: Rødt utslett på armer og ben med små røde prikker, hevelse og . Informasjon om rsaker, utredning og behandling av utslett i ansiktet. BasalioGir små kuler eller røde skjellende flekker i huden. Pityriasis alba: Gir hvite flekker i huden hos barn, spesielt for de med mørk hudtype. De ses som hvite små prikker under huden.


Etter en halv til to dager kommer utslettet som ofte er tydelig med hissig rød farge i ansiktet, men med. Prikkene er intenst røde, og flyter etter hvert sammen. Det er masse nupper og røde prikker tett-i-tett.

Både i panne, på kinn, hake, nese, bak ører, på ører, hals, bak i nakke osv. BufretLignendeRåd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Han har et par dager röde prikker på magen og skuldrene. Barnet har ofte blemmer i hodet, ansikt, overkropp og den delen av armer og bein som. Utslettet kan spre seg til kroppen, bein og armer og kan minne om røde hunder.


Han fikk noen prikker rundt munnen og oppo hånda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg