fredag 2. desember 2016

Psoriasis salve

Psoriasis er en kronisk hudsykdom med skjellende utslett. Ved svært tørr hud er salve vanligvis bedre enn krem; Et liniment er et flytende legemiddel som skal . Psoriasis er en hudsykdom som gir utslett som oftest er flekkvis fordelt på kroppen.

Innsmøring med salver og kremer er den viktigste behandlingen. Det finnes flere kremer og salver som kan være god nok behandling ved mild psoriasis. Vitamin D-kremer er enkle å bruke og mindre sølete . Jeg er levertransplantert og skal ikke ha kremer med kortison.

Da jeg har psoriasis på armene, disse flakker om vinteren og . Solarium funker ikke fordi det er UVA-lys, mens i lysbehandling av psoriasis. Sterke steroidkremer brukes på kraftig eksem og psoriasis hos voksne. Kortison til bruk på huden finnes som salve, krem, lotion, gel, liniment og. Salven brukes til å behandle stabil psoriasis.


Generelt om behandling av psoriasis; Aktuelle legemidler. Noen brukes som krem eller salve, andre som væske (liniment), mens noen tas som tabletter . Daivobet er en lokalbehandling mot psoriasis som fås i form av gel og salve. Medikamentet inneholder kortikosteroidet betametason som demper betennelser, .

Jeg har slitt med psoriasis hele livet, men de siste ukene har det vært helt ekstremt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg