onsdag 11. februar 2015

Gratis gravid pakke

BabyBox er et gratis tilbud til gravide og nybakte foreldre fra Apotek1. Innholdet i pakken er utviklet og sammensatt av Apotekog eksperter innen . Her finner du en oversikt over gratispakker til gravide.

Dette er pakker mest testprodukter til de blivende foreldrene og babyen. Hos Apotek får du en gratis babypakke som vi kaller Baby Box. Den kan du bestille her og hente på ditt nærmeste Apotek fra og med måneder før termin til . Blir du med i Barnas Egen Bokverden - Baby, kan du velge mellom tre forskjellige supre velkomstpakker, enten med stavmikser, .

Her kan du motta en gratis boks med ting til babyen og foreldrene. Pakken inneholder blant annet stelleprodukter, bleier, ammeinnlegg, kosttilskudd for . Bestill gratis vareprøver og velkomstpakker til baby og barn. Goboken gir nå en gratis og Lulu babypakke, med spennende ting til din baby, til nye medlemmer, . Jeg har samlet inn en del fra brukere i Barn i magen og Din baby,. Få gratis babypakke med boken ”Bare spør”, gavekort og produktprøver. Dere som har hentet gratis apotekpakke til baby hos Vitus apotek.


Gratis babypakker - Gavepakker - Helt gratis! BufretLignendeGratis babypakker er guide for alle gravide og nybakte foreldre som vil ha gratis.

Plukk ut alle gave pakkene som du ønsker, og få dem tilsendt i posten. Den gratis babypakke fra Rema 10består af en pakke af Rema 1000s egne. Er du gravi får du udover velkomstgaven også en eksklusiv . Har nå fått gratis baby pakke fra Rimi, Kiwi, Apotek og Vitus Apotek.


Noen som vet om andre steder man kan få det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg