fredag 20. februar 2015

Astma slim

Hun sitter der med årvåkent blikk og vinker til meg på kafeen i Oslo. Heidi Ramstad Bjerke (30) ser uforskammet frisk ut. Astma er en kronisk lungesykdom, hvor det er en vedvarende irritasjonstilstand.


Ofte har du også hoste, og det dannes slim i luftveiene som du må hoste opp. Vanlige symptomer på astma er hoste, hvesing og piping, tung pust og en følelse av. Kroppen prøver å rense luftveiene for slim ved å hoste.


Astma kan føre til gjentatte episoder med hoste, tetthet i brystet, tung pust.

Typiske symptomer ved kols er tung pust, hoste og oppspytt av slim. Vi skal normalt produsere noe sekret, eller slim som vi gjerne kaller det, i luftveiene. I tillegg kan mye og langvarig hoste irritere luftveiene slik at de produserer mer slim.


Det dannes også unormale mengder med slim, noe som forsterker plagene. Dette skrivet gjelder bruk av medisiner i behandlingen av astma hos voksne. Astma er en kronisk lidelse med gjentatte anfall av pustevansker, hoste og.


Hovedmålet i alle retningslinjer om behandling av astma er å mestre. Kan være anstrengelsesutløst astma eller allergi. Da løsner slim som ligger i lungene, og det kan føre til hoste.


Astma er en kronisk betennelses- og irritasjonstilstand i luftveiene som fører til anfall med blant annet pusteproblemer og opphopning av slim i luftveiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg