tirsdag 17. februar 2015

Kost tilskudd

Norsk kvalitet, på lager og klar for levering umiddelbart. Velkommen til en trygg handel hos X-life. BufretLignendeKosttilskudd er unødvendig dersom du har et variert og sunt kosthold.

Les mer om hvem som bør ta kosttilskudd her. BufretKvinner har et annerledes energibehov enn menn, og et høyere behov for næringsstoffer. Derfor finnes det kosttilskudd spesielt for kvinner.


Et sunt og variert kosthold dekker som regel behovet for vitaminer og mineraler. Kosttilskudd er imidlertid noe de fleste av oss kan ha behov for i perioder av . I idretten klassifiseres kosttilskudd gjerne i tre grupper: sportsprodukter, vitamin- og mineraltilskudd og ergogene tilskudd. Kosttilskudd er næringsmidler som er beregnet til å supplere et vanlig kosthol og skal ikke erstatte et variert kosthold.


Kosttilskudd kan være en alminnelig vitamin- eller mineralpille, men det kan også være omega-kapsler, tran, slanketabletter, antioksidanter eller tabletter med . Et lite, daglig kosttilskudd kan være det som skal til for at du får mer overskudd og glede i hverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg