mandag 2. februar 2015

Hva er syfilis

Syfilis er en seksuelt overført sykdom som i Norge først og fremst kan forekomme blant homofile menn. Syfilis er en kjønnssykdom som skyldes en bakterie (Treponema Pallidum). Syfilis kan være medfødt hvis moren har hatt infeksjonen under .

Fordi syfilis er en seksuelt overførbar sykdom, er det viktig at alle dine seksualpartnere testes og behandles. Syfilis, seksuelt overført sykdom forårsaket av bakterien Treponema pallidum. Bejel (endemisk syfilis), yaws og pinta er sykdommer som alle er . Syfilis er en seksuelt overført sykdom som skyldes bakterien Treponema.

Men antallet av smittede med syfilis er steget de siste årene. Infeksjonen er svært sjelden i Norge, men det er sett en liten økning de siste årene. Syfilis er en seksuelt overførbar infeksjon som forårsakes av Treponema pallidum som er en bevegelig spiroket. Syfilis er en seksuelt overførbar sykdom som forårsakes av.


Syfilis er i dag en sjelden sykdom i Norge. Syfilis er en seksuelt overførbar infeksjon forårsaket av bakterien. Syfilis er en seksuelt overførbar infeksjonssykdom som er forårsaket av bakterien Treponema pallidum. Sykdommen er nå relativt sjelden i Norge, og smitten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg