søndag 15. februar 2015

Små blemmer på leppene

Jeg har noen små - VELDIG små, nesten mikroskopiske blemmer eller prikker på leppene mine. De er så små at de er vanskelig å se, de svir . Det ses som små hvite prikker på leppene.

Hvis du får blemmer og svie som kommer periodevis kan du ved utbrudd ta en test hos din . NO: Munnsår er ikke akkurat synonymt med kysseklare lepper. De aller fleste munnsår skyldes herpes simplex type som gir små blemmer . Hvis du er rø hoven, eller har små blemmer i munnområdet er du aller.

After rammer opptil av befolkningen fra tid til annen. Munnsår, også kalt forkjølelsessår, er smertefulle blemmer på leppene. Har du først fått munnsår en gang, vender det fort tilbake. Herpes: Virusinfeksjon som gir gjentatte episode med vonde blemmer og munnsår på leppen.


Fordyce spots: Små talgkjertler som gir hvite prikker på leppen. Forkjølelsessår arter seg som blemmer som utvikler seg til sår på leppene og rundt. Forkjølelsessår begynner som røde flekker som blir til små blemmer. Er det mulighet for at leppene mine ser forholdsvis normale ut da?


Jeg leste at munnsår er mest smitsomme i blemme-fasen.

Sykdommen begynner ofte med høy feber og smerter i munnen. Etter hvert kommer det små blemmer på lepper, tunge og tannkjøtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg