mandag 16. februar 2015

Tegn på livmorhalskreft

Symptomer på og årsaker til livmorhalskreft. Disse symptomene kan være tegn på andre tilstander og ikke nødvendigvis kreft. Kreften utgår fra livmormunnen eller livmorhalskanalen.

Humant papillomavirus (HPV), som overføres . Side av - Jeg har alle tegn på livmorhalskreft og er redd! AnonymforuJeg var hos gynekolog for å sette inn spiral om . Livmorhalskreft henger ofte sammen med infeksjon med HPV-viruset. Smerte og uregelmessig menstruasjon er det vanligste tegnet. DEN SNIKENDE KREFTFORMEN: Livmorhalskreft kan kun oppdages om man går til legen. Stort sett er det ingen tegn på at du har den.


VÆR OBS: Mange kvinner er ikke klar over hvilke symptomer som kan være tegn på kreft i underlivet. I denne saken får du vite hva du bør være . Livmorhalskreft utvikles oftest langsomt over 10-år. Livmorhalsen ligger i den nedre delen av livmoren og forbinder skjede og livmor.


Livmorhalsen er formet som en trang kanal.

Du kan kjenne livmorhalsen helt øverst i skjeden som en slags tapp på størrelse. De tegnene som kan komme ved livmorhalskreft er veldig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg