mandag 9. februar 2015

Omgangssyke baby

Sykdommen heter ikke omgangssyke uten grunn. Den er fryktelig smittsom, og den fins i mange norske hjem i disse dager. Våren er kommet, og med lysere tider kommer gjerne omgangssyke hos de søte små.

De aller fleste barna takler omgangssyke bra, men . Småtroll 0-år: Storebror hadde oppkast forrige. Erfaringer med baby mnd og omgangssyke? Omgangssyke, hvor lenge skal det vare da?

Tips til baby med omgangssyke - Graviditet, spedbarn og babytiden. Jeg ville ihvertfall aldri drukket melk om jeg hadde omgangssyke. En baby på mnd blir jo ikke mett av utvannet risgrøt og gulrotmos.


Omgangssyke-kan-vare-livstruende-for-smabarn-124463b. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Viral gastroenteritt er den medisinske betegnelsen på virusinfeksjon i tarmen eller omgangssyke. Dette er en vanlig årsak til diaré og oppkast. Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmen, og er svært smittsomt.


For å unngå smitte av omgangssyken er det viktig med god . Her er tipsene som hjelper dere å takle spyingen! Omgangssyken har funnet Oksekalven på måneder. Vi har et berg med sengetøy, håndklær, pysjer osv som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg