onsdag 11. februar 2015

Bihulebetennelse

Typiske symptomer ved akutt bihulebetennelse er tett nese, smerter eller trykk over øynene eller i kinnet, og tannpine. I noen tilfeller kan man også ha feber og . BihulebetennelseBihulebetennelse - Lommelegen.

Betennelse i bihulene oppstår vanligvis i etter en øvre luftveisinfeksjon. Bihulebetennelse gir ofte symptomer som ansiktssmerter og . Bihulebetennelse gir betente og hovne bihuler, og oppstår ofte etter en forkjølelse. Vanlige symptomer er feber, smerter i panne, tenner og kinn.

Bihulene er hulrom som finnes i pannen og i kinnene. I forbindelse med en forkjølelse kan det bli betennelse i disse hulrommene (sinusitt). BIHULEBETENNELSE: Tett nese og ansiktssmerter kan være tegn på. Da er sjansen stor for at du har pådratt deg en bihulebetennelse.


Bihulebetennelse er en betennelse i slimhinnene i en eller flere av bihulene. Vanlige symptomer er tett nese og smerter over bihulene, noen . Bihulebetennelse er en betennelse i ett eller flere av de hulrommene i som ligger i kontakt med nesehulen. Ved bihulebetennelse består behandling ofte i å lindre symptomene, men antibiotika kan brukes.


Man skiller mellom akutt eller kronisk bihulebetennelse.

Bihulebetennelse (sinusitis) er en infeksjon i hulrommene vi har i ansiktsskjelettet omkring nesen. Oftest er det kjevehulen som er betent, men en. Hodepine og ansiktssmerter er også vanlig ved bihulebetennelse. Ofte kan smertene være så ille at pasienten må ligge i et mørkt rom og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg