mandag 16. februar 2015

Vitamin e olje

Vitamin E er en viktig antioksidant som beskytter cellemembranen mot frie. Vitamin E Olje passer for de fleste hudtyper. Oljen kan brukes på hvilken som helst del av kroppen.

Oljen er meget nærende, reparerer skadet hud og . Jeg fikk høre at det ikke selges vitamin e-olje i Norge i det hele tatt. Jeg vet at det er mange produkt som har e-vitamin i seg, . Det er mye snakk om bruk av vitamin E olje er en mer populær løsning til de ulike problemene i hu hår og helse.

Men du vet hva vitamin E og hva er fordelene . En forbindelse som er løselig, vitamin E finnes naturlig i noen matvarer, og som et diett-supplement. Mest hentet eller produsert direkte fra andre oljer; . Vitamin E olje er en olje av naturlig opprinnelse, hvor det er fettløselige og er ikke-enzymatisk. Den virker som en antioksidant og hindrer dannelse av frie . Vitamin E er et vitamin løselig antioksydant som er svært gunstig for kroppen. Selv om den viktigste funksjonen til vitamin E beskytter cellemembraner i kroppen, . E-vitaminolje er en økologisk tistelolje tilsatt E-vitamin.


Anvendes i kremer, lotion, salve og kroppsoljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg