onsdag 18. februar 2015

Oppkast diare

Dette er en vanlig årsak til diaré og oppkast. Typisk for akutt mage-og tarminfeksjon er oppkast, diare, magesmerter og feber. Nøyaktig hvilken bakterie, virus eller parasitt som er årsaken til . GODE RÅD ER DYRE: Det er få ting som er verre enn oppkast og diaré.


Det er i hvert fall slik det føles når du først henger over toalettskåla. Oppkast og diaré (omgangssyke) er vanlig i småbarnsalderen. De aller fleste episoder med oppkast og diaré er forårsaket av virusinfeksjoner.

Ofte begynner omgangssyke med kvalme, som følges av oppkast og diaré. Alle aldre kan smittes av omgangssyke, men barn er ekstra utsatte. Diaré er hyppig, tynn avføring som ofte er ledsaget av oppkast og feber. Diare er en av kroppens måter å fjerne noe uønsket på. Klinisk diagnose basert på oppkast, diaré, magesmerter og feber i forskjellige kombinasjoner.


Omgangssyke er en mage-tarm-sykdom som forårsakes av et lett smittende virus. Omgangssyke begynner plutselig med oppkast, diaré og magesmerter. Det er midtvinters og tid for oppkast og diaré.


Foreldre som tørker spye og rumper, og håper det snart er over.

Slår man opp i Felleskatalogen vil man finne at diaré, forstoppelse, kvalme, oppkast og magesmerter er blant de hyppigste bivirkningene ved veldig mange . Kvalme, oppkast og diare er det man på godt norsk kaller omgangssyke. Den vanligste grunnen til at katter rammes av oppkast eller diaré er at de har spist noe som de ikke burde. Mage- og tarmsykdommer forekommer ofte hos hundene våre. Avhengig av hva årsaken er vil symptomene variere fra kun oppkast, kun diare, eller både . Både diare og oppkast er kroppens måte å kvitte seg med farlig materiale i magen og tarmsystemet.


Men i dette tilfellet kan det heller ikke være noen tvil om at . Diaré går som oftest over av seg selv etter noen dager. Oppkast og magesmerter er vanlig, det samme er tørste. Akutt magesyke er plutselig løs og hyppig avføring enten alene eller sammen med kvalme, oppkast,.


Diaré er hyppig, løs og vannaktig avføring. Ved matforgiftning får man ofte magesmerter og oppkast i tillegg til diaré. Når man har diaré klarer ikke tarmen å suge . Oppkast og diare kan i mange tilfeller være svært smittsomt.


Akutte symptomer med oppkast, kvalme, diaré og magesmerter skyldes oftest . Begynte på onsdag med diare, og det ble feber i på torsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg