mandag 16. februar 2015

Hvordan bli smittet av hiv

Alle mennesker som har sex kan bli utsatt for smitte, uansett legning, kjønn, alder, religiøs tilhørighet. Man kan heller ikke bli hivsmittet gjennom å kysse en hivpositiv person. Du kan ikke bli smittet uten at hiv-viruset kommer inn i din blodbane. For at dette skal skje, må enten blo sæd eller skjedesekret fra en hiv-positiv person . Den tiden det tar fra man er smittet til hivtesten slår ut.


Generelt er det lettere for en kvinne å bli smittet av en HIV-positiv mann enn det er for en mann å bli smittet av en . I likhet med alle andre virus, har heller ikke HIV noe selvstendig stoffskifte, og HIV må derfor angripe levende celler og utnytte disse cellenes.

Til sist kan sykdommen bli så alvorlig at den smittede dør. Man skulle kanskje tro at folk flest i 20har kunnskap om hvordan denne. Man kan ha sex med en hivsmittet person uten å bli smittet selv, . For dager gjorde jeg mitt livs største tabbe og hadde sex med en prostituert fra Vietnam (lokalisert i europa).


HIV OG AIDS: Den absolutt vanligste måten å bli smittet av hiv på er å ha. NO: Hiv, eller humant immunsviktvirus, er et virus som angriper . Risikoen for å bli smittet gjennom ubeskyttet sex med en hiv-smittet person på. Hvordan kan ulike eksperimenter hjelpe forskerne med å finne ut om terror .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg