tirsdag 10. februar 2015

Hjorten apotek

Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre . Vi er et av Norges største apotek med et stort utvalg av legemidler, hud- og velværeprodukter.

Kontaktinformasjon for Apotek Hjorten Fredrikstad Fredriksta telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Apotek Hjorten - Fredrikstad Stortorvet 16Fredrikstad Telefon: Telefaks: E-post: hjorten. Apoteket vårt er preget av trivsel og god atmosfære og det er innredet slik at vi hjelper kundene til å gjøre gode, individuelle . Apotek Hjorten Fredriksta Fredrikstad.

Midt i hjertet til Fredrikstad finner du apoteket. Apotek Hjorten er et av de aller eldste apotekene i bydel Gamle Oslo. Utsalget flyttet til Grønlands Torg i 199 og senere kom Hjorten med i apotekkjeden Vitus. Apoteket Hjorten i Oslo var et apotek på Grønland i Oslo.


Navnet Apoteket Hjorten er brukt på en rekke norske apotek i flere norske byer eksempelvis: Apoteket . Apoteket Hjorten var det tredje apoteket som ble opprettet i Trondhjem som et personlig privilegium 16. Pedersgaten hvor apoteket Hjorten holdt til i 1år fra 18fram til 1984.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg