torsdag 26. februar 2015

Feber og tenner

Poden sikler og griner – er det tenner på gang? Er det sammenheng mellom tannfrembrudd og feber? AnonymforuEr det kun når tennen bryter frem at babyene får feber eller kan dette være .

Tennene vokser frem uten sår, men det kan klø. Høy feber derimot skyldes andre forhold enn tannfrembrudd. Er det vanlig å ha feber i så mange dager når man får tenner. Skjer det at det oppstår betennelser når man får tenner som skal behandles .

Feber hos spedbarn bør derfor ikke avskrives som et harmløst tegn på begynnende tenner. Ved feber bør foreldre eller andre ansvarspersoner . Har lest litt om tenner og feber, og det er visst sånn at tennfrembrudd ikke gir feber alene. Da er det evnt pga infeksjon i tannkjøttet el.


Noen barn er tilsynelatende født med tenner, mens andre først får tenner i. Det er noen som tror at frembruddet av tenner gir feber, og at tennene er skyld i at . Barn får som regel sin første tann rundt seks måneders alder. Gode tannpleierutiner bør innarbeides allerede når den første tannen dukker opp. Tennene bryter vanligvis ut ved måneders alder, men dette tidspunktet kan variere mye fra barn til barn.

Det vanligste er at det er de to fremste tennene i . Var 3i går kvel men hun spiste og gav fin kontakt, så vi gav henne paracet og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg