mandag 2. februar 2015

Burot allergi

De pollentypene som har størst betydning ved allergi i Norden kommer fra tresortene bjørk, or og hassel, fra forskjellig type gress og fra ugressplanten burot. Den vokser først og fremst på østlandet, men kan også på enkelte plasser finnes på vestlandet og i trøndelag. Burot utgjør et helseproblem for om lag 20mennesker som er allergiske mot burotpollen.


Lokal bekjempelse kan imidlertid redusere allergiproblemene . Og om du er allergisk mot bjørk, burot eller gress kan du også reagere på mange slags matvarer i denne perioden. Burot er sammen med bjørk og gress, den veksten som avgir mest pollen. Du behøver ikke selv å være plaget med astma, allergi, eksem eller .

Eller er det en rot som stikker opp av jorden? Selleri, purreløk, løk, hvitløk, persille, gulrot, paprika, honning, hvitløk, . Fortsatt allergisk med kløende øyne og serienysing? Da reagerer du kanskje på burot, en allergibombe av en ugressplante som vokser i villniss . I disse dager renner utallige øyne og neser på grunn av en plante som heter burot. Burotallergi er en form for pollenallergi, og er svært plagsom . Mange som er allergiske mot pollen kan også reagere på enkelte matvarer.


I sjeldne tilfeller kan man få allergisk sjokk. En av fire nordmenn har en allergi som påvirker . Det vil derfor være effektivt å bekjempe burot lokalt, for å begrense allergiproblemer knyttet til . Kryssallergi vil si at dersom du er allergisk mot ett stoff, f. Bjørkepollen; Gresspollen; Burot; Vil du vite mer? Pollenallergi kan være svært plagsomt i sesong.


Våre akupunktører har lang erfaring med behandling av burotallergi. Allergi, overfølsomhetsreaksjon som følge av at kroppens. Det er tidlig vår etter en mild vinter, og det er dårlig nytt for allergikerne blant oss.


Fra før er bjørk, gress og burot verstinger for . Hei, jeg har gardert meg godt i sommerhalvåret med relativt kraftig bjørk-, gress- og burot (pollen)allergi. Gunn-Lis Liljeberg er ekstremt allergisk mot burot. Hun har vært astmatiker i ti år og lider av kryssallergi.


Glemte å spørre legen om dette, men har ihvertfall hørt av de som har vært gravide at de ikke kunne ta noen allergimedisin. De vanligste vekstene som fører til allergi er treslagene or, hassel og bjørk samt gress og burot. Vi regner med at mellom og prosent av landets befolkning .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg