tirsdag 3. februar 2015

Gonore

I 20ble det diagnostisert 8nye tilfeller av gonoré i Norge, mot 6tilfeller i 201 ifølge Folkehelseinstiuttet. Gonorétallene har vært lave i Norge i lang ti . Gonoré er en infeksjon som smitter fra person til person ved sex.

Den kan føre til alvorlige helseproblemer, men er vanligvis lett å behandle. Gonoré er en infeksjon som smitter fra person til person under samleie og ved oralsex. Den kan føre til alvorlige helseproblemer, men er lett å . Gonoré er en seksuelt overførbar sykdom som skyldes Neisseria gonorrhoeae (gonokokkbakterien).

Gonoré er i dag en relativt sjelden sykdom i Norge, . Gonoré er en seksuelt overførbar sykdom forårsaket av bakterien Neisseria gonorrhoeae (gonokokkbakterien). Symptomene oppstår 2-dager etter smitte. Gonoré er en kjønnssykdom som gir betennelse i urinrøret. Hos kvinner kan betennelsen også sitte i livmorhalsen.


Gonoré er en infeksjon som smitter ved seksuell kontakt. Infeksjonen er vanligvis lett å behandle, men ubehandlet kan den gi alvorlige helseproblemer. Gravide med gonoré kan smitte barnet ved fødselen.


Barn som smittes på denne måten kan få en kraftig øyebetennelse.

Gonoré er en seksuelt overførbar sykdom som skyldes infeksjon med den Gram-negative bakterien Neisseria gonorrhea. Gonoré er en kjønnssykdom som skyldes betennelse med bakterier i urinveiene og kjønnsorganene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg