tirsdag 10. februar 2015

Kan man bli gravid med ppiller

Hvor fort etter p-pilleslutt ble DU gravid? Graviditet etter p-pillebruk - Bli gravid - Forum - Klikk. Fruktbarheten etter endt p-pillebruk - Bli gravid - Forum - Klikk.

Jeg bruker p-piller men er redd for å være gravid likevel. Og hvorfor sier de at p-piller er sikrere enn kondom? Det er viktig at man prøver å ta p-pillene til samme tid hver dag, da minsker sjansen for å få en blødning og man blir vant til å ta til samme tid.


Har du glemt en pille, er det en viss risiko for å bli gravid hvis det har gått mer enn timer mellom to p-piller. Skal mensen bli borte etterhvert med p-piller? Men hvordan kan man da eventuelt vite om man er blitt gravid? For noen er det å bli gravid etter p-piller like enkelt som å stoppe med prevensjon. For andre vil det ta lengre tid enn hva man tror.


Noen kvinner tar p-piller for uregelmessig menstruasjon og eggløsning, og du kan ikke . I de tilfeller hvor man øker i vekt, er det for det meste snakk om opphopning av. Bare én glemt p-pille kan gjøre at effekten reduseres, og du kan bli gravid. Siden p-piller inneholder hormonene østrogen og gestagen kan du få.


Noen ganger får man en annen p-pille på apoteket enn den som står på resepten.

Det er viktig å vite hva du skal gjøre for å ikke bli gravid hvis du glemmer en eller . Kan man bli gravid hvis man har sex under mensen? Og hva om man glemmer en p-piller eller kaster opp, er man fortsatt beskyttet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg