onsdag 11. februar 2015

Hvordan vite at man er gravid

Symptomer og tegn på at man er gravid varierer fra kvinne til kvinne, og fra svangerskap til svangerskap. De klassiske tegnene på at man er gravid tar det noe tid å få, og dette er også veldig forskjellig fra jente til jente. Noen opplever dette i hele svangerskapet, noen . Jeg har også hørt at hvis man tenker mye om mensen eller noe sånn så kan man få. Det er ikke sikkert du er gravi men for å finne ut av det bør du ta en test, slik at du vet hva du skal.


Om det er muligt å ta graviditetstest hos helsesøster uten at foreldra trenger å vite om det ? Det er helt individuelt når noen kjenner svangerskapstegnene og hvordan de arter seg.

Den sikreste bekreftelsen på at man er gravid er en graviditetstest. Har du noe anbefaling med hvordan graviditetstest som er bra? Det dumme med å la seg selv tro at man er gravid før uteblitt menstruasjon . Hvor lenge etter et samleie kan man sjekke om man er blitt gravid? Og må man til fastlege for å kunne få henvisning . Her er noen selverkjennelser om livet som gravid – både hentet fra egne erfaringer.


Så de punktene vet jeg ikke hvordan blir. Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det. Mange er opptatt av å få vite svaret så tidlig som mulig, men det er . Men vist du tror du er gravid MÅ du jo teste. Vet alt om å være redd for å bli skuffet, prøver å ta det med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg