tirsdag 10. februar 2015

Omgangssyke symptomer

Symptomer; Behandlig ved omgangssyke; Tips ved omgangssyke; Når skal lege . Det er flere virus som kan føre til omgangssyke. De mest kjente virusene er norovirus og rotavirus. Men symptomene er så like, at det er vanskelig å vite hvilket . Virusinfeksjon i tarmen, omgangssyke, er en vanlig årsak til kortvarig diarè og.


Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler . Omgangssyken begynner svært raskt med oppkast, diaré og magesmerter.

Hvis man har hatt sykdommen før kan man få en . Desember er gjerne høysesong for omgangssyke. I tillegg opplever mange influensalignende symptomer som feber, muskel- og leddverk og . BufretLignendeAlle artikler og legesvar om omgangssyke. Her har vi samlet alt innhold om omgangssyke for deg. Hepatitt A: Smitte, symptomer, behandling og vaksine.


Som de fleste antagelig vet, er det virus som står bak omgangssyke. Når du blir syk, vil kroppen din skille ut virus både litt før symptomene kommer og noen . OMGANGSSYKE: Norovirus og rotavirus slår ut ulikt.

De vanligste symptomene ved norovirusinfeksjon er kvalme, oppkast og diaré, og . Omgangssyke smitter fra man blir syk og inntil timer etter at symptomene har gitt seg. Influensa er smittsomt fra det bryter ut og en ukes tid . Har du noen gang hatt omgangssyke glemmer du ikke hvordan det er. Influensalignende symptomer som hodepine, muskel- og leddsmerter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg