mandag 16. februar 2015

Blemmer i munnhulen

Sår og blemmer i munnen er normalt forbigående og skyldes vanligvis after (munnskold) eller trøske (soppinfeksjon). After går normalt over av seg selv, mens . Nycodent Aloclair Gel mlDerfor får du blemmer i munnen - KK.

Norsk Helseinformatikk (NHI) beskriver after som tilbakevendende runde eller ovale, overflatiske, myke, gulhvite blemmer eller sår i munnhulen . Munnskåld eller after kommer kan komme overalt i slimhinnen i munnhulen. Bakgrunn: Virusinfeksjoner som gir blemmer og sår i munnen og dette er en vanlig tilstand både hos barn og voksne. After er tilbakevendende runde eller ovale, overflatiske, myke, gulhvite blemmer eller sår i munnhulen. De kan være lokalisert på tungen, i ganen, i munngulvet, . Virus kan gi både sår i munnen, feber og forkjølelse symptomer. Det er forskjellige virus som kan gi slike plager, men hvis det er blemmer må . Sår og endringer på tunga og i munnhulen kan være tegn på sykdom.


Gjennom munnhulen kan man titte inn i kroppen, sier munnhuleekspert. For fem år siden fikk jeg et voldsomt angrep av blemmer i munn og svelg. Dette var svært smertefullt, og blemmene var av den . Ingen vet hva som forårsaker disse små, smertefulle blemmene man får på innsiden av munnen, men de kan utløses av blant annet allergi, . After – er små, gråhvite sår inne i munnhulen.

De sitter ofte på innsiden av kinnene, leppene og på tungen. Sårene er ofte røde rundt kanten, og du kan få . Hadde kanskje vært en idè å beskrive blemmene litt mer. Er det feks en boble med noe ekkelt inni, eller er det som et rundt hvitt lite sår. Jeg fikk dem på søndag og tror de har oppstått ifm en forkjølese jeg sliter med om dagen. Kjennes ut som blemmer men er mye større i omkrets . Helt siden jeg var liten har jeg vært plaget med hvite blemmer i munnen.


De kommer på tunga, i ganen, innsiden av kinnene og leppene, . Oralmedic Slut på smärtsamma blåsor i munnen. Oralmedic lindrar snabbt och enkelt vid afte och blåsor i munnen. Tilbakevendende vonde sår i munnen (munnskåld - after - aftøs stomatitt). Sårene ser ut som hvite blemmer som utvider seg, kanskje til et par . Smertefulle veldefinerte sår dekket av gråhvitt eller gulaktig fibrinlag og omgitt av rød halo. I munnhulen finnes normalt en mengde forskjellige mikroorganismer, bakterier, sopp og virusarter, og blant disse er det mange arter som kan . Herpesvirus kan også gi smertefulle blemmer i munnhulen.


Blemme på tunga er vondt både når man skal spise og snakke. Mot blemmer på tunga, eller generelt bare små sår i munnen har jeg funnet ut at Longo Vital .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg