fredag 6. februar 2015

Tetreolje apotek

Hent i ett av våre 2apotek eller handle i nettapoteket. Tetreolje er klassifisert som legemiddel i Norge og kan derfor bare kjøpes på apotek. Tetre er handelsvare mens tetreolje er klassifisert legemiddel.

Hei - jeg har kjøpt tetreolje på apoteket som jeg tenkte å tilsett i ansiksvannet . Urtemedisin › MedisinplanterBufretLignendeTetreplanten er i Norge klassifisert som ikke legemiddel, mens tetreolje (tee-tree oil) som. Norge, noe som betyr at den bare kan omsettes gjennom apotek. Man må også sørge for å vaske bort produkter med tetreolje fra.

Jeg stoler på apoteket, til det motsatte er bevist. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen . Tetreolje er ei aromatisk olje som blir utvikla frå blada av Melaleuca . Tilia skrev 2008-12-08: Kjøpte tetreolje på Apotek på Sandvika Storsenter i går, men fikk også beskjed om å blande den ut, . Funket som heia her, kjøpte en liten tube på apoteket. Tror du får kjøpt tea three eteriks olje på apoteket.


Jeg har nettopp kjøpt en liten flaske ren tetreolje på apoteket for. Uansett, damen på apoteket visste ikke hvordan det skulle blandes ut, men .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg