torsdag 12. februar 2015

Baby tørr hud

Det er riktig at babyens hud ser tørr ut og flasser, men babyen gjennomgår et naturlig. Babyen har en naturlig, god lukt som er helt spesiell for hver baby. Tørr hud som klør og sprekker til sviende sår er et problem for mange babyer og barn.

Han bader nesten bare i olje, har prøvd locobase fett krem, og babyline sin creme. Ingenting hjelper, han har fortsatt tørre flekker. Tørr hud på en ukers baby - Småtroll 0-år.


BufretDu kan vaske forsiktig med vann, klappe huden tørr med et håndkle og lufte ordentlig.

Det går også an å vaske huden med litt babyolje. Mitt nyfødte barn er så tørr i huden spesielt framme på sjølve foten og på hendene( ikke inne i hendene) Hun flasser endel her. Barnehud kan bli tørr når den utsettes for hyppig vasking, kulde og tørr luft.


Skånsom vask og bruk av fettrik fuktighets- krem kan . Og selv om barns hud er mest følsom under det første leveåret, er tørr hud vanlig hos barn opptil en alder av år. Babyhud er tynnere og tørker lettere ut enn . Lille jenta mi på uker har fått litt tørr hud i pannen sin. Noe som vet hva jeg kan smøre henne med ? Kan jeg bruke vanlig krem, eller finnes .

Det er ikke lett å orientere seg i jungelen av krukker, tuber, kremer og salver mot tørr hud. Vi har laget en kremguide slik at du lettere kan finne riktig produkt for . A-Derma Exomega Cream er en fuktighetskrem for svært tørr, irritert hud og lett eksem. Passer til både ansikt og kropp hos baby, barn og voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg