onsdag 25. februar 2015

Hvordan få hvite tenner fort

Den gode nyheten er at jeg har fire enkle måter å få hvitere tenner og noen tips hvordan du kan forhindre misfargede tenner i fremtiden. Har tennene dine mistet den perlehvite fargen de en gang hadde? Snakk med tannlegen din om hvordan du kan bleke tennene dine.

Men skulle igrunnen bare vise dere hvordan tennene mine ser ut. Det fjerner misfarging og du får hvitere tenner. Hvor hvite tenner man får er litt avhengig av utgangspunktet.


Ja, Andrea, gi gjerne tilbakemelding om hvordan dette fungerer for deg.

PERLERAD: Få eksperttipsene til hvordan du holder tennene dine hvite. Det er ikke alltid nødvendig å bleke tennene for å få et hvitere . Brede smil og vakre hvite tenner ser vi hver dag, og det er en enkel måte å kjenne seg. Her kommer tips for å få et strålende resultat ved hjemmebleking: . Min hemmelighet til hvite tenner – naturlig og nesten gratis.


Det er usikkert hvordan dette gir blekingseffekt. Prøv å få så mye som mulig av kullet på børsten og ta tannbørsten i munnen. Det er ikke alltid nødvendig å bleke tennene for å få et hvitere resultat. Her får du tips av tannpleier som forebygger misfarging av tennene og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg