torsdag 26. februar 2015

Hovne føtter gravid

Mange gravide plages med hevelser og kramper i føttene. Får du en plutselig forverring av hevelsene, hvor ansikt og hender hovner opp og vekten øker, . Hevelser i føtter og ankler, hovne bein, er nokså vanlig i svangerskapet.

Er i uke selv, og hadde nettopp uker med MAJOR hovne bein,. Uke 3 hodet ned og hovne ben - Gravid i moden alder - Forum. BufretLignendeNesten alle gravide får hovne hender og føtter mot slutten av graviditeten, men det har ingenting med svangerskapsforgiftning å gjøre. De fleste gravide får etterhvert hovne føtter, men samtidig kan jo hovenhet være tegn på alvorlig syksom som svangerskapsforgiftning eller . Hovne ben (ødem) oppstår lett ved langvarig stillesitting på jobb eller på reise.


Eldre og gravide får lettere slike plager enn andre. Kroppen din inneholder mye vann, ca når du ikke er gravid. Det vil si at hevelser i føtter og ankler, hovne bein er nokså vanlig i . Lurte også på hva man skal gjøre med hovne bein etter en fødsel.


Jeg er ei jente på år som er gravid i uke nå, og jeg har oppdaget at jeg har begynt å få . Jeg er en del plaget med hovne hender og føtter. FOREBYGGER: Gode råd for å forebygge hovne bein er å bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg