torsdag 12. februar 2015

Tips mot solbrenthet

Ble du så glad da påskesolen titten frem, at du glemte å smøre deg? Fortvil ikke – her er ekspertens beste tips til deg som er solbrent. Her er de enkleste triksene mot solbrenthet.

Sjekk hvorfor du blir solbrent og hvordan du kan lindre smerten. Pigmenter er med på å beskytte seg mot solbrenthet, så folk med lys hud har lettere for å bli solbrent enn folk med mørkere hud. Denne er ypperlig til å lindre solbrent eller irritert hud.


Og aloe vera-planten er også bra mot andre hudirritasjoner – og for å lindre.

Ingrid Presttun Eide har også et annet tips for å lindre smerten når du er blitt solbrent. Kjerringråd eller tips du for eksempel finner på nettet er ikke. Disse produktene fungerer til veldig mye annet, men mot solbrent hud har det . Rødhet, hevelse og smerter er tegn på solbrenthet og oppstår fordi huden har. Vi har samlet noen gode råd og tips om hva du kan gjøre om du har blitt solbrent. God solbeskyttelse er derfor viktig, men er skaden først skjedd kan det lindre med kjølende og fuktgivende produkter.


Her får du gode råd og tips ved solbrent . Det beste er selvsagt å beskytte seg mot solen slik at man ikke blir brent, men er skaden først skjedd kan det lindre . Hvordan unngå solforbrenning, solbrenthet og solstikk - Aktiv i Oslo gir deg nyttige tips for sommeren.

Unngå å sole deg lenge av gangen den første tiden. Bruk en solkrem med høy solfaktor, (minst faktor 15) som har både . Honning på skrubbsår og ketsjup på den solbrente huden er bare noen av. Hva er egentlig solbrenthet og hvordan lindrer vi best mulig?


Inspirasjon, tips og råd til en enklere hverdag. For å gi god nok beskyttelse mot sola, krever det at du smører på et tykt lag. Hvor mange ganger du må bli solbrent for å bli utvikle hudkreft finnes det ikke. Når huden blir rø er dette hudens måte å beskytte seg mot solstrålene på,.


Noen som har noen supertips mot rø sår og solbrent hud? Hun jeg delte rom med da jeg var i Uganda ble skikkelig solbrent, og en som . Ved fotoallergi blir kroppen allergisk mot stoffer i medisinen på grunn av at disse omdannes av de. Solbrenthet gir smerter, rødhet, hevelse, eventuelt blemmer. Mitt tips mot soleksem er å ta E-vitamin hele sommerhalvåret. Tips mot solekseDet er den tiden av året igjen.


Det er varmt og godt, vi kan være ute hele dagen, garderoben . Hva har du gjort når du har brent deg eller vært solbrent?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg