torsdag 26. februar 2015

Hva er k2 vitamin

K-vitamin ble oppdaget for mer enn år siden av dansken Henrik Damm, som senere fikk Nobelpris for sin forskning. Han fant ut at vitaminet var essensielt for . Vi vet at Ker et vitamin som styrker beindannelsen, og det.

Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du . Hei, jeg har lest endel om kvitamin som skal være bra for forebygning mot beinkjørhet. Jeg har sett forskjelige innslag på NRK 1 . Vitamin K er nødvendig for at blodet skal koagulere (levre seg).

Naturlige bakterier i tarmen danner vitamin K men ikke i tilstrekkelige mengder. I Norge markedsføres et tilskudd med vitamin K som ifølge reklamen. En ny studie viser at vitamin K som blant annet finnes i Roquefort-ost, motvirker denne effekten. Men hva som er barns beste varierer veldig, mener forsker. Naturlig K-vitaminmangel forekommer sjeldent da noe vitamin Kkan dannes av tarmbakterier hos mennesker.


Vitamin Kproduseres av bakterier i tarmen, men finnes også i lever,. Dette er basert på hva som skal til for at antikoaguleringssystemet i . Vitamin K også kalt menakinon, er en av K-vitaminets to aktive former, og er et essensielt virkestoff i menneskekroppen. Vitamin Kselges for øvrig også som tilskud men husk at det ikke er likegyldig hva du spiser sammen med tilskuddet dersom du ønsker at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg