onsdag 25. februar 2015

Medisin mot fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand som forekommer relativt hyppig. Ved fibromyalgi har du vekslende, men utbredte smerter i armer og ben. Fibromyalgi er en relativt ny diagnose innen medisin.

Dersom du bruker legemidler mot fibromyalgi, og ikke oppnår forventet effekt eller opplever bivirkninger. Alle opplever smerter fra tid til annen, men ved fibromyalgi har du smerter i store deler. Det brukes smertestillende medisiner, men det er viktig å være oppmerksom på at. Krampestillende legemidler som brukes mot epilepsi, hjelper noen .

Men har fått stabilisert bra med medisiner nå. Klumpen: Jeg var også lenge svært i mot å ta smertestillende. Noen undersøkelser tyder på at inntak av aminosyrer er bra mot fibromyalgi. Siden fibromyalgi pasienter ikke er i stand til å skikkelig bryte ned . Har brukt Sarotex, mg, mot fibromyalgi, med god virkning for å roe. Lyrica (reseptbelagt): Medisin for nevropatisk smerte med virkestoffet pregabalin.


De hjelper meg veldig godt mot morgen smerter og de er ikke. En ny medisin med syrenøytraliserende stoff i for de med ømfindtlig mage. Fibromyalgi er en generalisert smertetilstand oftest ledsaget av.

Mange er rettet mot antatte sykdomsmekanismer i sentralnervesystemet og omfatter. Motta ukentlig varsling om ny forskning og medisinske nyheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg