fredag 20. februar 2015

Graviditet utflod

Og når man så er gravi så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Det er økt utflod fra skjeden under graviditet, noe som i de fleste tilfeller skyldes de hormonelle endringene. Unntaksvis skyldes utfloden tilstander som krever .

Det er vanlig å ha økt utflod i svangerskapet. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere . Det er mye rart som skjer med kroppen når du blir gravi og ikke alt oppleves. Vær på vakt dersom utfloden begynner å lukte dårlig, klør eller .

Er ikke vant til å ha mye utflod serdu, men man kjenner vel ekstra godt etter også nå når muligheten for å være gravid . Gravid og mye utflod og rar lukt fra underlivet. Titter innom fra bli gravid:Hvordan var utfloden deres tidlig i sv. Blødninger og utflod - Gravidhelse - Klikk.


Foreldre › Gravid › Gravidhelse › Dette kan skje i underlivetBufret4. Man er mer utsatt for sopp i underlivet ved graviditet, så hvis det klør i tillegg til økt utflo kan det være sopp. Mye utflod er helt vanlig når du er gravid. Utfloden kan være alt fra helt blank til gulaktig og melkehvit.


Du kan oppleve økt utflod under graviditeten, som følge av høyere nivåer av østrogen.

Ikke få panikk, det er helt normalt og skjer for å holde deg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg