onsdag 18. februar 2015

Tveita

Trivelig nærsenter med butikker og servicesteder. Her finner du også flere helsetjenester som tannlege, lege og fysioterapi. Coop Extra er billigbutikken med supermarkedutvalg.

Her finner du mer enn 55varer til ekstra lave priser, både til hverdag og helg. Kid Interiør er en tekstilkjede med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Det er hyggelig med fornyelse, og det skal . Nordøst for Tveita ligger boligområdet Haugerud som ble bygd ut i samme periode, i øst og sør ligger de eldre villaområdene Hellerud og Godlia, og i vest og .

Tveita er eit bustadsområde i bydelen Alna, aust i Oslo. Utbygginga av området fann stad frå 1963–1969. Bustadane er fordelte på fleire burettslag og ligg i . Tveita Legesenter er et fastlegekontor med leger og helsesekretærer.


Du må ha fastlege her for å benytte våre tjenester. Butikken ligger sentralt på Tveita senter som har alle fasiliteter. Kontaktinformasjon til Tveita Menn Senior A, og oversikt over de siste og kommende kampene. Informasjon om og kampprogram for Tveita kunstgress7er.


Apoteket ligger på Tveita senter og er apotek for hele bydelen.

Apoteket har et stort og innbydende selvvalg og våre erfarne ansatte hjelper deg gjerne med å . Hverdager: 08:- 21:00; Lørdag: 09:00 . I løpet av de siste ti årene har Japan Photo vært den mest innovative og suksessrike . Du finner blomster til hverdag og fest i vår blomsterbutikk i OSLO, Mester Grønn Tveita Senter. Bestill på nett og få levert blomster på døren i OSLO eller hent de i . Klikk på bildet nedenfor for oversikt over typer solsenger i dette solsenteret, og bilder fra senteret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg